Reparatii casete directie | Reconditionari casete directie | Service casete directie - AMC Spares

Schimbati-va singuri kitul de reparatie al casetei de directie. Simplu si eficient.

AMC Spares SRL NU ISI ASUMA IN NICI UN FEL RASPUNDEREA PENTRU APLICAREA ERONATA A INFORMATIILOR PREZENTATE IN VIDEOCLIPURILE DE MAI JOS.

 

SERVODIRECTII - PARTEA I. Prezentare generala a servodirectiei. Prezentarea este in limba engleza.

SERVODIRECTII - PARTEA II. Principiul functionarii casetei de directie si a partilor componente, explicat cu desene si imagini. Prezentarea este in limba engleza.
SERVODIRECTII - PARTEA III. Principiul functionarii casetei de directie si a partilor componente, explicat cu desene si imagini. Prezentarea este in limba engleza.
SERVODIRECTII - Animatie
Servo directie cu modele si cu explicare in detaliu despre cum functioneaza si cum se schimba kitul de reparatie
Servo directie cu modele si cu explicare in detaliu despre cum functioneaza si cum se schimba kitul de reparatie
Sistemul de servodirectie complet (pompa + caseta + sistemul hidraulic)
Cum dai o caseta jos de pe masina, cum o montezi… absolut tot 34 minute… CEL MAI COMPLET GHID! Prezentarea este in limba portugheza.
Functionarea pompei de servodirectie explicata in portugheza.
Functionarea directiei hidraulice.
Montajul casetei de directie
Montaj directie
Sistemul de functionare al casetei de directie servo

 

 

 

 

Contactati-ne!

autozurro@gmail.com

office@amcspares.com

Oferta speciala reparatie caseta de directie!!!
0743.318.568 0734.794.809

  • Intre 450-550 lei (manopera reparatie caseta) + kit reparatie (226-370 lei) pentru autovehicule si 1000-1200 lei + kit reparatie pentru camioane, autocare, etc. peturile variind in functie de marca si de anul masinii;
  • Pentru demontat/montat caseta pe masina se solicita un pret in functie de timpul de lucru (cat de greu se da caseta jos de pe masina). De retinut ca AMC Spares nu doar repara caseta de directie ci face o constatare amanuntita a intreg ansamblului de directie eliminand sau sfatuindu-va sa eliminati si cauza defectarii sistemului de directie. Nu lucram in pripa sau orbeste dar experienta tehnicienilor nostri a redus timpul de lucru pentru repararea unei casete de directie la ~4 ore (~100 minute curatare caseta si parti componente atat in exterior cat si in interior; ~40 minute rectificari si reconditionari parti componente fixe (ce nu se schimba); ~60 de minute montarea kit-ului si reglarea casetei cu torsiometru care aduce caseta in parametrii corecti de functionare conform indicatiilor producatorilor parteneri AMC Spares; ~40 de minute teste ale casetei pe bancul de proba atat pentru eventuale pierderi de lichid (de la 25-150 de bar pe banc de proba) cat si pentru testarea rezistentei casetei la stres (simulare timp de 5-15 minute a mersului off-road, a coborarii si urcarii bordurilor, etc.)